crucea verde

crucea verde

marți, 23 mai 2017

Virusul...rebel        Lupta cu virusurile hepatice este o lupta grea, dura, de cele mai multe ori fiind abordata impropriu, nedistrugerea virusului finalizandu-se cu ciroza si cancer hepatic. In aceasta lupta nu trebuie sa existe stari de relaxare. Este nevoie de o lupta sustinuta si de implicare profunda atat din partea celui tratat cat si din partea celui care trateaza, de o colaborare stransa, neafectata de sindromul abandonului prematur.
        In hepatita cronica cu virus B exista mai multe abordari si metode de tratament, raspunsul la aceste tratamente putand diferi de la caz la caz, de la individ la individ. Mai jos este un caz de hepatita cronica cu virus B care a raspuns la tratament in etapa a doua a acestuia.
        In anul 2012, pacientul in cauza, a fost diagnosticat cu hepatita virala cronica cu virus B. In ciuda diverselor tratamente, printre care si tratament cu Entecavir, starea de sanatate nu s-a ameliorat, ci s-a agravat, astfel ca in anul 2016 analizele efectuate aratau o viremie de 2.865.718. UI/ml ( 2, 865 x 106 ) TGO, TGP si Gama GT- marite, dupa cum reiese din buletinul de analize ( cu rosu ), ficat marit si o stare de oboseala permanenta.Urmand timp de cinci luni de zile dieta si schemele de tratament propuse, buletinul de analize medicale efectuate in Germania, evidentia o viremie redusa de la 2. 865.718 la 554 UI/ml si GGT, TGP si TGO in intervalul valorilor normale ( cu verde ). In astfel de cazuri este nevoie de continuarea tratamentului pana la distrugerea virusului si dobandirea imunitatii, altfel, in timp, situatia degenereaza.                                        


Daca nu cunosti, nu inseamna ca nu exista.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu