crucea verde

crucea verde

joi, 14 mai 2015

Hepatita B cronica, invinsa in 8 saptamani

          "Stiinta nu inlocuieste si nu schimba regulile fundamentale de viata.
           Ea aduce un plus de cunoastere sub semnul progresului."

                                                                                      dr. Virginia Faur    

          
                                            " O persoana se va face bine,
                                                atunci cand se va fi saturat sa fie bolnava."
 
                                                                                                              Lao Tse       Hepatita virala B este o boala infectioasa a ficatului cauzata de virusul cu acelasi nume (VHB). Virusul hepatitei B este de zeci de ori mai infectios decat HIV ( de zeci de ori ) si de 7-8 ori decat cel al hepatitei C. El rezista o perioada mare de timp in conditiile mediului extern ( pe instrumentar ), cel putin 7 zile si pana la 14 zile, timp in care poate infecta persoanele care ii sunt expuse. Din aceste motive, transmiterea VHB se face foarte usor.
       In hepatită B cronică, virusul se multiplică şi atacă celulele hepatice lent, pe parcursul timpului. Aceasta duce la boală hepatică, inclusiv fibroză, ciroză, cancer hepatic si insuficienţă hepatică, toate acestea deteriorând capacitatea ficatului de a funcţiona şi de a se regenera.
       In 70% dintre cazuri tratamentul cu Peginterferon nu dă rezultate stabile în timp, fiind nevoie in continuare de Entecavir, dar, în momentul în care se opreşte tratamentul cu Entecavir, virusul hepatitic B se reactiveaza.
      
      Pentru cei care au incercat tratamentul cu interferon, fara a avea rezultate pozitive, medicina integrativa si nutritia celulara, au un raspuns pozitiv in tratarea si vindecarea acestei afectiuni.
      Iata cazul unei paciente din Hunedoara, GB in varsta de 67 de ani, care in urma cu 7 ani, adica in anul 2008, a fost diagnosticata cu hepatita B cronica. Au urmat ani de proceduri si tratamente cu medicamente multe, insa fara rezultat, starea de sanatate fiind precara si inrautatindu-se de la an la an.
      In luna iunie 2013, intrucat se simtea din ce in ce mai rau si nu mai suporta medicatia, ma viziteaza si imi expune cazul. Dupa analizarea situatiei si a tabloului clinic ale bolnavei, venind in completarea actului medical, i-am pregatit acesteia un protocol terapeutic  pe care sa-l urmeze. La inceputul lunii septembrie 2013, dupa 8 saptamani in care a urmat programul nutritional si schema de tratament pe care i le-am recomandat, pacienta se prezinta la spital pentru efectuarea analizelor si investigatiilor specifice. Cadrele medicale competente, nu fara uimire, au declarat-o vindecata, analizele efectuate confirmand faptul ca virusul hepatitei B nu mai era prezent, imunitatea pacientei fata de acest virus fiind foarte ridicata. Hepatita B cronica, dupa 5 ani de lupta, fiind invinsa in 8 saptamani.


                                                  Daca nu cunosti, nu inseamna ca nu exista.

20 de comentarii:

 1. Pentru Hepatita C aveti vreun remediu?

  RăspundețiȘtergere
 2. Nişte dovezi materiale şi ale stabilirii diagnosticului şi ale vindecării aveţi?

  RăspundețiȘtergere
 3. pai si ce e asa secret ? e pe bani programul nutritional si schema de tratament , ,spune-ne si noua .

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt roman basarabean.Am hepatita B si D.La ce nr. Va pot apela?Se poate cu metodele Dstra de tratat?Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 5. ma numesc Liea am 45 ani va rog ajutatima,am hepatita b cronica virala Anti HB cor sumar pozit ,Anti HBs 43, 48 AND HBV POZITIV cantitativ rezultat 100 interval 100 spuneti va rog cu ce ma puteti ajuta ,va multumesc multumesc...

  RăspundețiȘtergere
 6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna , am si eu hep b cronica, daca se poate sa ma contactati la adresa i.bolos74@gmail.com. va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 9. buna ziua. sunt purtator de virus b ,imunizat dar am cancer la ficat,hepatocarcinom cu celule clare. am 32 de ani si as dori sa iau legatura cu dvs pt mai multe informatii.
  adresa mea de mail este : vlad.bulboaca@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 12. Bună ziua. Am fost și eu recent diagnosticat cu HBV cronic. Vă rog să-mi dați și mie niște sfaturi. Mulțumesc anticipat.

  wmonref3@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 13. buna ziua am hepatita b de 22 de ani si acum mi sa activat doctorita mea vrea sa fac interferon dar eu nu vreau din cauza efectelor secundare .as dori sa stiu cum iau legatura cu dv pentru tratamentul de 8 saptamani pe are l ati aplicat doamnei mai sus mentionata care s a vindecat mailul meu este b_nicoll2005@yahoo.com va multumesc din suflet si va implor sa ma ajutati sunt disperata

  RăspundețiȘtergere
 14. buna ziua am hepatita b si doctori inca nu vor sa imi dau nici un fel de tratament, au zis sa mai astept 3 luni, as dori sa stiu cum iau legatura cu dv pentru tratamentul de 8 saptamani pe are l ati aplicat doamnei mai sus mentionata care s a vindecat mailul meu este mmoto280@gmail.com.

  RăspundețiȘtergere
 15. buna ziua .am hepatita virala cronica b si as dori si eu sa stiu ce tratament trebuie urmat pentru a ma putea vindeca am citit de acea doamna care s-a vindecat in 8 saptamani si mi-ati dat sperante ca exista sanse de vindecare mailul meu este pasarealba07@yahoo.com multumesc din suflet

  RăspundețiȘtergere
 16. Buna. Am hepatită cronică B și D activă. Vreau un tratament in 8 saptamini. Contactati-ma la gurinigor@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 17. Buna ziua,cum putem lua legatura cu dvs dl dr ? Imi puteti da un nr de telefon? Multumesc,Alina,larialimo@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere