crucea verde

crucea verde

joi, 14 mai 2015

Hepatita B cronica, invinsa in 8 saptamani

          "Stiinta nu inlocuieste si nu schimba regulile fundamentale de viata.
           Ea aduce un plus de cunoastere sub semnul progresului."

                                                                                      dr. Virginia Faur    

        
                                            " O persoana se va face bine,
                                                atunci cand se va fi saturat sa fie bolnava."
 
                                                                                                              Lao Tse



       Hepatita virala B este o boala infectioasa a ficatului cauzata de virusul cu acelasi nume (VHB). Virusul hepatitei B este de zeci de ori mai infectios decat HIV ( de zeci de ori ) si de 7-8 ori decat cel al hepatitei C. El rezista o perioada mare de timp in conditiile mediului extern ( pe instrumentar ), cel putin 7 zile si pana la 14 zile, timp in care poate infecta persoanele care ii sunt expuse. Din aceste motive, transmiterea VHB se face foarte usor.
       In hepatită B cronică, virusul se multiplică şi atacă celulele hepatice lent, pe parcursul timpului. Aceasta duce la boală hepatică, inclusiv fibroză, ciroză, cancer hepatic si insuficienţă hepatică, toate acestea deteriorând capacitatea ficatului de a funcţiona şi de a se regenera.
       In 70% dintre cazuri tratamentul cu Peginterferon nu dă rezultate stabile în timp, fiind nevoie in continuare de Entecavir, dar, în momentul în care se opreşte tratamentul cu Entecavir, virusul hepatitic B se reactiveaza.
      
      Pentru cei care au incercat tratamentul cu interferon, fara a avea rezultate pozitive, medicina integrativa si nutritia celulara, au un raspuns pozitiv in tratarea si vindecarea acestei afectiuni.
      Iata cazul unei paciente din Hunedoara, GB in varsta de 67 de ani, care in anul 2008, a fost diagnosticata cu hepatita B cronica. Au urmat ani de proceduri si tratamente cu medicamente multe, insa fara rezultat, starea de sanatate fiind precara si inrautatindu-se de la an la an.
      In luna iunie 2013, intrucat se simtea din ce in ce mai rau si nu mai suporta medicatia decide schimbarea metodei de tratament. La inceputul lunii septembrie 2013, dupa 8 saptamani in care a urmat programul nutritional si schema de tratament recomandate, pacienta se prezinta la spital pentru efectuarea analizelor si investigatiilor specifice. In urma acestor investigatii s-a concluzionat ca virusul hepatitei B nu mai era prezent, imunitatea pacientei fata de acest virus fiind foarte ridicata.
 Hepatita B cronica, dupa 5 ani de lupta, fiind invinsa in 8 saptamani.


                                                  Daca nu cunosti, nu inseamna ca nu exista.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu